Tuesday, January 18, 2011

Kemaafan Bebas Duit

Bersalam erat berpegangan tangan,
Lepas bersalam berpeluk sakan.
Untung jadi suku-sakat BN,
Silap apa pun tetap dimaafkan.

Lepas bersalam berpeluk sakan,
MCA lari Umno rugi.
Isu azan telah dimaafkan,
Saman ekor bila lagi?

MCA lari Umno tersepit,
MIC pecah Umno kalut.
Isu azan tidak dapat duit,
Saman ekor peluang kaut.

Benci Umno buang ke laut,
Benci BN jangan undi,
MCA pening Umno kalut,
MIC pecah India lari.

3 comments:

x-liPAS said...

Ok la tu ustad.. Kita pun apa kurangnya... Benggali tegar tentang hudud pun kita peluk sakan jugak..Mat homo terjah sakan Tok Guru kita suatu ketika dulu pun, kita dah fall in love jugak...Apek sepet kedarah babi pun kita tak geli bersalaman dah...Depa Yahudi, kita pun Yahudi jugak..Umno One Malaysia...Kita PAS For All jugak...
Depa takut MCA lari...macam lah kita tak takut DAP memuki jugak...Depa totok, apa kurangnya kita...

Kalau tak.., kita tak gadai la dasar & matlamat....Sembaaannngg..

Anonymous said...

Jangan risau Ustaz. Puak-puak MCA yang lari dari BN tu semua, depa dah mai kat kita dah. Depa sepakat. MCA=DAP. 51 tahun depa dah pelekoh BN, la ni time kita pulak kut...Harap tu..tak la kut no Ustaz. Kita kan pandai tarbiyah. Pahala banyak lagi kut no tarbiyah kafir yang keras kepala jadi baik.. Mungkin kita orang PAS tak termasuk dalam buih-buih akhir zaman tu no...

MIC ni..bangsa category lain plak...Jenis tu..biasa la..jenis wang wing..sinonim dgn whail whail thaipusam depa...

layar said...

Salam,
1.Yang tak pernah minta maaf ialah teressa Kok dan ronie liew...

2.Payah sangat ke nok minta maaf...

adibeta,
layarbiru15@gmail.com
kubang kerian,kel